Så nærmer tiden sig for en af de go’e gamle medlemsaftener, nemlig den årlige åleaften, hvor der kun er adgang for stammedlemmer.

Prisen på ål svinger meget, så det er p.t. ikke muligt at fastsætte deltager-gebyret, men ålene er bestilt i rigelige mængder, men vi forventer en kuvertpris i omegnen af

kr. 150,-

Dette dækker udover selve ålene ad libitum også kartofler, sennepsovs, rødbeder, æg og alt det andet der hører til stegte ål.

Der er sat et maximum deltagerantal på 30 personer, så det er med at tilmelde sig snarest muligt. Vær med til at fastholde denne specielle aften for marinerne som noget særligt, som den har været i omkring 80 år i vor forening.

Vel mødt til en super hyggeaften for ”stammerne” med masser af stegte ål, øl og snaps og hvad dertil hører til en åleaften fredag d. 11. november 2022, kl. 18.00

ÅLEAFTEN

FREDAG D. 11. NOV 2022 KL. 18