Åleaften

D. 12. nov.

Kl. 18:00

Tekstboks: Så nærmer tiden sig for en af de go’e gamle mandeaftener, nemlig den årlige åleaften, hvor der kun er adgang for stam-medlemmer.

Prisen på ål svinger meget, så det er p.t. ikke muligt at fastsætte deltagergebyret, men ålene er bestilt i rigelige mængder men vi forventer en kuvertpris i omegnen af kr. 125,- til 150,-. Herom nærmere på opslag i stuen senere på efteråret når vi har fået den endelige markedspris.

Der er sat et maximum deltagerantal på 28 personer, så det er med at tilmelde sig snarest muligt. Vær med til at fastholde denne specielle aften for marinerne som noget særligt, som den har været i omkring 80 år i vor forening.

Vel mødt til en super hyggeaften for ”mænnerne” med masser af stegte ål, øl og snaps og hvad dertil hører til åleaftenen fredag d. 12. november 2021, kl. 18.00