Tekstboks: Så nærmer tiden sig for en af de go’e gamle mandeaftener, nemlig den årlige åleaften, hvor der kun er adgang for stammedlemmer.
 
Men, men, men. Det er faktisk forbudt at fange ål, selvom mange gør det alligevel (uha, uha), men vi skal ud i nogle tricky’e kanaler, hvis vi overhovedet skal kunne skaffe de bugtede fyre. Så måske skal denne tradition ændre navn til årets fiskeaften.
 
Vi gør hvad vi kan, men det umuliges kunst kan vi nok ikke klare. Så alternativt vil vi forsøge os med andre fiskeformer, havet er jo fyldt med fisk, det er bare at vælge de rigtige der skal glide ned med snapsen.
 
Prisen er jo svær at forudsige når vi p.t. ikke har et endeligt overblik, men lad os se, om ikke en deltagerpris på det vanlige leje bliver i omegnen af kr. 125,- til 150,-. Herom nærmere på opslag i stuen senere på efteråret når vi har fået det færdige oplæg.
 
Der er sat et maximum deltagerantal på 28 personer, så det er med at tilmelde sig og betale snarest muligt.
 
Vær med til at fastholde denne specielle aften for marinerne og andet godtfolk som noget særligt, som den har været i omkring 80 år i vor forening.
 
Vel mødt til fiskeaftenen fredag d. 10. november 2023. kl. 18.30

 

 

ÅLEAFTEN  -  ELLER HVAD ???

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Retur til forside