Som annonceret på forrige side bestod vinterhalvårets sidste lørdagsfrokost af en masse retter, både koldt og varmt. Niels Ebbe er travlt beskæftiget

med at anrette det hele.

Medlemmer med hustruer, 39 i alt,  fordriver ventetiden med en øl eller et glas vin, nogle kun en vand. OK, vi har jo ikke alle smag for øl og sprut.

Til alt held koster en vand det samme som en øl, så omsætningen i baren lider ikke under det.! ha ha ha.

Så er maden klar, og jeg skal love for, at der blev run på anretterbordet, Jeg garanterer for, at der ikke var nogen der blev skuffede.

Alle forventninger blev indfriede. Eva og Niels Ebbe gør det godt.

Rygter om de mange retter må have haft en særlig effekt, eftersom der indfandt sig medlemmer som vi ellers aldrig, eller i hvert fald sjældent ser.

Det hele sluttede med dessert, ost og en dejlig frisk Trifli. Tusind tak til Eva og Niels Ebbe for denne sæson.

Vi håber alle, at I vil fortsætte med at lave frokoster næste vinterhalvår.