I år blev vi så mange deltagere ( 42 så vidt vides)at vi blev nødt til at dække op i salen, og det er jo ret flot.                      Her har Ole, Gitte og Lars travlt med at rette an.

Alle har fundet en plads, og venter nu på startsignalet.                                                                                 Formanden har budt velkommen, og flaget hejses medes der synges  første vers af Kongesangen.

Så tages der hul på herlighederne, og der mangler absolut ikke noget. Tak til Niels Ebbe ,Eva, Lars, Ole  og Karin for en fantastisk indsats.

Efterc spisningen afholdt vi amerikansk lotteri.500 numre blev der solgt. og alle gevinster udtrukket.       Festen slutter i salen og flaget stryges, gæsterne forhaler til marinestuen