Skib

FREGATSKYDNING 2020

PROGRAM FOR LØRDAG D. 5. SEPTEMBER.

Kl. 08.00        Vi mødes i Marineforeningen hvor der er mulighed for mor-genmad bestående af rundstykker med ost og pølse til en pris af bare 40 kroner.

Husk tilmelding til morgenmad påkrævet.

Kl. 9.30           Afgang fra stuen til skydebanen med egen transport.

Kl. 10.00 - ?   Fregatskydningen begynder, kun afbrudt af vort sædvanlige frokosttraktement som er sildemad og forloren skildpadde til en pris der senere vil fremgå af opslag i marinestuen. Samt ”en lille en til halsen” der gerne sponseres af den afgående fregatkaptajn.

Husk tilmelding til traktement påkrævet.

Tilmelding til årets fregatskydning kan ske i Marinestuens åbningstid (gerne personligt - det støtter omsætningen), men er man forhindret kan det også ske pr. telefon.

Tilmeldingsliste vil først blive fremlagt sidst i juli men husk lige at tilmelding og betaling for morgenmad og skydehustraktement, dersom man ønsker dette også,  skal være afgivet og betalt senest søndag d. 30. juli  2020.

OG HUSK OGSÅ:   For god ordens skyld så ophører salget af skydemærker                ved afgang fra Marinestuen til skydebanen.

Salget af gæt på antal afgivne skud, stopper når frokost-traktementet på skydebanen er slut og skydningen gen-optages.

Der vil være åbent i Marinestuen (også for livsledsagere) efter skydningen så længe barvagten orker - og her er der mange der håber på, at foreningen sætter en udholdende bartender på som barvagt denne dag..

VEL MØDT TIL EN FESTLIG DAG TIL  FREGATSKYDNINGEN 2020