Vi mødtes sædvanen tro kl. 08:00 til morgenkaffe. Hvor mange der deltog i skafningen er uvist, men der var  9 gæster fra Holbæk marineforening.

Nogle få medlemmer fandt sig bedst til rette ved baren. Thorkild og Thor har sat sig tilrette ved "Hønsebordet" Desværre var" hønsene" udeblevet,.

så "hanerne" måtte underholde hinanden. Efter måltidet begav vi os til skydebanen og gjorde klar til at sænke fregatten.

Søren Brusgaard og Ole Wilken var dem der styrede slagets gang. Arne Hansen (Nålen) og Niels J. Hansen stod for at lade kanonerne.

Store bramsejl.  Gert Abbenæs. "Lanternegast"  - Fore Bramsejl. Søren Brusgaard. "Flaggast"-. Berginersejl. Kurt M. Jensen. "Bavian"-

Store merssejl. -Kurt M.Jensen. "Brandvagt"

Fore merssejl. Gert Abbenæs. "Vagtchef".- Blændsejl Claus Petersen, "Snørstikker." - Messan  Einer Olsen. "Karduslanger". -

Fok. Einar Olsen. "Krudeabe". -Storsejl. Ole Puggaard. "Banjemester". -Krudtkammer. Bjarne Nielsen. "Kanonkommandør"

Bjarne Nielsen fik så æren af at trække fregatkaptajnen. Den "heldige" vinder i år blev Kaj Jensen som her gør honnør for forsamlingen.

Som sædvanligt endte de brave krigere i marinestuen for at fejre sejren.

Retur til fortside