Tiden nærmer sig for årets fødselsdagsfest, der finder sted lørdag d. 15. oktober 2022

kl. 14.00 i marinestuen.

I år er det Niels Ebbe der står som ”tovholder” af madprogrammet og han er kommet med denne menu til dagen:

Sild/fiskeanretning.

Helstegt oksefilet.

Barsket kartoffel.

2 slags gemyse.

Svampesauce.

Solbærsyltetøj.

Is og frisk frugt.

Bestyrelsen har fastsat en rimelig pris for arrangementet, som vi mener, skal kunne afholdes for et beløb pr. deltager på bare

Kr.  200,-

Tilmelding i baren SENEST søndag d. 9. oktober 2022 og tilmelding er først bindende når deltagerafgiften er betalt. Med maximum 30 pladser er det efter ”først til mølle princippet.

Efter spisningen afholder vi lidt underholdning af en eller anden art samt vort sædvanlige amerikanske lotteri med både sponserede og egne indkøbte gaver. (Skulle medlemmerne have noget på lager – måske ubrugte ”hadegaver” - af fornuftig værdi man ønsker at donere, er vi meget lydhøre.)

I år benytter vi 2 x 200 numre i vort fødselsdagslotteri i 2 forskellige farver.

Tidligere havde vi 500 numre, der var lidt svære at komme af med til sidst, (skulle nærmest proppes ned i halsen på deltagerne) så vi sætter antallet lidt ned og sælger 8 stk. lodder for 10 kr.

Vi ser frem til en hyggelig eftermiddag (måske aften) og til at byde både stammedlemmer, støttemedlemmer samt pårørende velkommen i vort selskab.

FAT KUGLEPENNEN OG TILMELD DIG SNAREST MULIGT.