SÅ STARTER FILMKLUBBEN IGEN.

Denne underholdning har været savnet under corona tiden, men nu er vi klar til at starte op igen med et par aftener i efteråret.

Karin tryller videre i køkkenet med nogle gode danske kvalitetsretter, godt hjulpet af Lars der atter tager sig af baren i vanlig stil. Mor og søn er et godt holdteam til at tage sig af de sultne (og tørstige) ganer og skal have stor tak for at gentage indsatsen i den kommende sæson.

FILMKLUBBEN I SÆSON 2021

Og den gode nyhed er, at dette specielle indslag i foreningen er klar til

at fortsætte i den nye sæson, hvor følgende datoer i efteråret bedes noteret i de medlemmers kalendere, der ønsker at deltage i denne film- og madoplevelse.

Torsdag d. 2. september 2021.

Torsdag d. 7. oktober 2021.

Torsdag d. 4. november 2021.

Hvilke film og hvilke gode danske madretter som Lars og Karin finder på til den tid, vil fremgå af opslag i stuen, hvor tilmeldingslister også vil blive fremlagt.

Husk at vi kun kan være 20 personer til vore filmaftener, for 4 af pladserne ved bordene med nakken mod skærmen kan ikke bruges og så er der kun 20 pladser tilbage.