STOR DAMEAFTEN

Fredag d. 17. november afholdt vi en stor dameaften i stuen, hvor Jytte og Hanne stod for arrangementet, der blev en langt større succes end først antaget.

 Hele 18 deltagere blandt damerne troppede op til en hyggeaften med god mad, kaffe og kage samt præsentation af en ny smykkeserie fra

Ninja Energi Smykker ved Ninna Bo fra Asmindrup.

Smykkerne var med indbyggede magneter, kobber og andet godt, der ifølge Ninna Bo, skulle være gavnligt mod stort set alle skavanker,

 lige fra menstruationsproblemer til ondt i knæene. Ikke sikkert at ens læge vil sige det samme, men hvis det hjælper så kan troen som bekendt flytte bjerge

og der var da også en pæn omsætning af de flotte smykker.

Ganske betænkeligt at vore damer kunne samle større tilslutning til deres arrangement end foreningen kunne til den traditionelle aften med stegte ål.

Der er nok et og andet der kræver stof til eftertanke.

Jytte og Hanne stod for en meget velsmagende velkomstdrink, en herlig gang sammenkogt med ris samt efterfølgende kaffe med hjemmebagte bradepandekager.

 De havde bistand af Lars og Ole i baren som en slags haremsslaver, så de 2 arrangører fik fred og ro til at hygge om gæsterne.

Det er efterhånden et par år siden der sidst var dameaften og meget af snakken gik da også på, hvilke emner der kunne bringes i spil til fremtidige arrangementer.

Lige fra kurser i blomsterbinding til foredrag i "dameting". Lad os håbe det kan etableres, for det var en super hyggelig aften for alle de af vore damer, der ikke lige overrender os til daglig.

 

Og så lidt billeder