PRÆMIELISTE TIL BANKOSPILLET TIRSDAG D. 13. AUGUST 2021.

Spil nr.:      Rækkepræmie:                                     Fuld plade:

Nr. 1.:            Kontant kr. 100,-                                             Kontant kr. 200,-

Nr. 2.:            1 kg. Matador                                     2,9 kg. Quality Street

After Eight, 400 gr.

Nr. 3.:            Kontant kr. 100,-                                             Kontant kr. 200,-

Nr. 4.:            Gavekort til Martins                                        3 l. Diamond Hill rødvin

Cantina på kr. 100,-                                        + Spangsberg Aftenmix

Efter spil 4 følger en lille pause til toiletbesøg, barindkøb, benstræk m.v.

Nr. 5.:            Kontant kr. 100,-                                             Kontant kr. 200,-

Nr. 6.:            1 kg. Matador                                    2,9 kg. Quality Street

After Eight, 400 gr.

Nr. 7.:            Kontant kr. 100,-                                             Kontant kr. 200,-

Nr. 8.:            10 ølkort                                    3 l. Diamond Hill rødvin               Marineforeningen                                           + Spangsberg Aftenmix

I alle de 8 ordinære spil vinder højre sidemand på fuld plade en æske Toffee Fee.

Efter spil 8 følger en lille pause til toiletbesøg, barindkøb, benstræk m.v.

Nr. 9.:            Ølspil med 1 ølkort                    Spilles på øverste venstre kort på arket.

til hver på vinderbordet

samt 1 fl. rødvin til vinderen.

Nr. 10.:          Kun på fuld plade.                                          Kr. 200,- (efter antal deltagere)

Nr. 11.:          Kun på fuld plade.                                          Kr. 200,- (efter antal deltagere)

Nr. 12.:          Kun på fuld plade.                                           Kr. 200,- (efter antal deltagere)

Ved mere end kr. 200,- i præmie i hvert ekstraspil, fordeles præmien til efterfølgende banko.

TIRSDAG D. 17. AUGUST 2021 KL. 19.00

Vi spiller 8 spil fordelt som 2 x 4 spil i 2 halvlege med faste præmier, plus 3. ekstraspil om kontanter afhængig af antal deltagere.

Præmiestørrelsen i alle ordinære spil vil ligge på en værdi på 100,- for 1 række samt kr. 200,- for fuld plade. Præmierne kan være kontanter, ølkort samt sponsorgaver.

Præmiestørrelsen i de 3 ekstra spil afhænger af antal deltagere og vindes kun på fuld plade med max. Kr. 200,- i præmie, evt. fordelt på flere vindere. (Lovgivningen i vore dage pålægger foreninger og andre private organisationer ikke at udbetale mere end kr. 200,- pr. gevinst.)

PRISEN FOR DELTAGELSE:

Deltagerprisen er sat til kr. 125,- pr. deltager og inkluderer et ark med 6 bankoplader samt 1 ølkort til brug for 1 øl eller 1 vand i baren.

Egne medbragte bankoplader må ikke anvendes, da de plader vi bruger er serieforbundne der ”teoretisk” ikke skal kunne foranledige til dobbelt-banko.

Tilmelding skal ske i kantinen eller direkte til kassereren senest et par dage før, dvs. senest på onsdag d. 11. august 2021.

VEL MØDT TIL EN HYGGELIG BANKOAFTEN

I MARINEFORENINGEN